10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü
11 Ekim 2023

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü münasebetiyle hastanemiz Psikiyatri Kliniği tarafından eğitim düzenlendi. Başhekimlik Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitime Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sultan Şahin, Müdür Yardımcılarımız ve Hastanemiz personelleri katılım sağladılar. “Psikiyatri’de Damgalamaya Karşı Birleşmek” konulu programda, Hastanemiz Psikiyatri Hastalıkları Kliniği'nden Uzm. Dr. Muhammed Emin Dağüstü ve Uzman Psikiyatri Hemşiresi Şükran Ünlü tarafından gerçekleştirilen sunumlarda; toplum içi ayrımcılığa karşı duruş, farklılıklara rağmen beraber yaşayabilmek için gösterilmesi gereken hassasiyete ve hoşgörüye vurgu yapıldı. Program, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki tüm birimlerin  konu üzerine birlikte mücadele etmesine ve işbirliğinin önemine değinilerek sonlandırıldı.

• 1.png
  • 2.png