Hastanemiz Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesinde “17 Kasım Dünya Prematüre Günü” Kutlaması
17 Kasım 2023

Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ulaş Serkan TOPALOĞLU ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hande Hatun COŞAR BOĞA’nın da katılımlarıyla, Hastanemiz Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nden taburcu edilen prematüre bebeklerimiz ve aileleriyle beraber prematüre bebeklerin yaşadıkları problemlere dikkat çekmek, toplumda prematürelik hakkında farkındalık oluşturmak ve bilinç düzeyinin arttırılmasını sağlamak amacıyla “Dünya Prematüre Günü” kutlaması gerçekleştirildi.

Hastanemiz Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet ÖZDEMİR ve Klinik Hekimimiz Prof. Dr. M. Adnan ÖZTÜRK prematüre doğumun getirdiği riskler ve alınması gereken tedbirlere değinirken, bir yandan da prematüre bebekler ve ailelerine yanında olduklarını hissettirdiler.