Klinikten Haberler

İdrar kaçırma şikayetine son veren tedavi

Hastanemiz üroloji kliniği tarafından, 49 yaşındaki Fatma KURTOĞLU isimli hastaya uygulanan laparoskopik burch işlemi ile hastamız sıkıntısından kurtuldu. Çeşitli nedenlerle idrar kaçırma şikayeti olan hastalara açık ameliyata gerek kalmadan laparoskopik burch (laparoskopik idrar kesesini asma) yöntemi ile tedavi imkanı sunuluyor.

İdrar kaçırma şikayeti özellikle 50li yaşlarda çoklu doğum yapmış yada diyabet hastalığı olan bayanlarda genellikle rastlanmaktadır diyen Doç. Dr. Mert Ali KARADAĞ, hastanemiz üroloji kliniğinde laparoskopik burch (laparoskobik olarak idrar kesesi asma) kapalı ameliyatını yaparak hastalarımızın bu sıkıntıdan kurtulmasını sağlıyoruz, “laparoskopik burch” yöntemi çok bilinen, gerçekleştirilen bir tedavi yöntemi olmamakla birlikte hastaya konfor sunan bir tedavi yöntemidir. Bu işlem hastanemizde başarıyla gerçekleştirilmektedir diyerek sözlerine son verdi.

Yaklaşık 15 yıldır diyabet hastası olduğunu ifade eden 49 yaşındaki KURTOĞLU, kendisine uygulanan tedaviden çok memnun kaldığını konforlu bir tedavi yöntemi olduğunu belirtti. Hastanemizde aldığı sağlık hizmetinden dolayı doktoruna ve kendisiyle ilgilenen tün personele teşekkürlerini iletti.

05 Nisan 2022