23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hastanemizde coşkuyla kutlandı.
07 Mayıs 2022

ŞEHRİN HASTANESİ 23 NİSAN DA MİNİK KALPLERİN İDARESİNDE BAŞHEKİMİMİZ PROF. DR. EMİN SİLAY MAKAMINI GELECEĞİN DOKTOR ADAYLARINA BIRAKTI.

İki yılı aşkın devam eden pandemi sürecinin ardından çocuk hastalarımıza "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın ruhunu yaşatabilmek için hastanemizde bayram kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında temsili olarak hastanemizde çocuk hastalar Başhekimimiz Prof. Dr. Emin SİLAY hocamızın makamına oturdular. Başhekimimiz Prof. Dr. Emin SİLAY; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın beden sağlığı kadar ruh sağlığını da çok önemsiyoruz. Onların gelişimi ve mutluluğu için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada tedavi altında olmalarından dolayı bayram kutlamalarından mahrum olmasınlar diye onlara bu programı düzenledik. Çocuklarımız mutlu olursa dünyamız daha güzel olur" dedi.