Hastanemizde Lenf Ödem Polikliniği Hizmete Açılmıştır.
15 Haziran 2022

Hastanemizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Kliniğince 27-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında "Alt ve Üst Ekstremite Lenf Ödem Eğitimi" gerçekleştirilmektedir.

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğince Fizik Tedavi Konferans Salonunda gerçekleşmekte olan eğitim; Anadolu Lenf Ödem Derneği Başkanı Prof. Dr. Pınar BORMAN tarafından verilmekte olup, eğitime hastanemizde görev yapan tüm Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Hekimlerimiz ve Fizyoterapistlerimiz katılmaktadır.

Ayrıca Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Emin SİLAY, Başhekim Yardımcıları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Havva TALAY ÇALIŞ, Anadolu Lenf Ödem Derneği Başkanı Prof. Dr. Pınar BORMAN’ın eşliğinde hastanemizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi zemin katta bulunan “LENF ÖDEM POLİKLİNİĞİ”  hizmete açılmıştır.

• 1y.jpg
  • 2y.jpg