Hastanemizde “Skolyoza Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu” Gerçekleştiriliyor.
18 Temmuz 2022

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği iş birlikteliğinde düzenlenen Skolyoza Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Taner YILDIZ, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, S.B.Ü. Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami ÇELİK, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet ERŞAN, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Havva Talay ÇALIŞ, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fırat OZAN, Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Hekimleri, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği ile Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği Hekimleri, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hekimlerinin katılımıyla başladı.