27 Temmuz 2022

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 1-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen Sağlık Turizmi 2022 Çalıştay’ına 20 farklı ülkeden katılan heyet Çalıştay’ın son gününde hastanemizi ziyaret etti.

Misafirlere S.B.Ü. Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami ÇELİK, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet ÖZYALÇIN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Halit BAYKAN, Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Başhekim Yardımcılarımız ve doktorlarımız ev sahipliğinde sağlık turizmi birimi yetkilisi tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Sunumların ardından hastane birimleri gezdirilerek sunulan hizmetler hakkında yerinde tanıtım gerçekleştirildi.