2022 Yılı 5. İl ASKOM Toplantısı Gerçekleştirildi
08 Eylül 2022

Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri koordinatörlüğünde düzenlenen İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı, Hastanemiz Toplantı Salonunda, 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Hastane Başhekimleri, Kamu ve Özel Hastane yetkilileri hazır bulundular.

İl Sağlık Müdürümüz Erşan’ın hoş geldiniz konuşması ile başlayan toplantıda, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer, hastaneler arası hasta nakilleri, sevkler, acil servis hizmetleri ile bu hizmetlerin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesine yönelik bilgi paylaşımında bulundu.