Hastane Okulumuzda Fedakar Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutladık
02 Aralık 2022

Hastane idarecilerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol üzere, hastanemizde yatarak tedavi gören hasta çocuklarımızın eğitim müfredatından geri kalmaması için hizmet veren hastane okulumuzda fedakarca görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ettiler.

Başhekim Yardımcısı Dr. Funda Toprak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özgül Çolak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Argun ve İdarî Sorumlu Doç. Dr. Binnaz Çelik; Kayseri Şehir Hastanesi “Hastane Okulda” öğrencileriyle ders yaptıkları esnada ziyaret ettikleri öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı minnettarlıklarını dile getirdiler.

Sonrasında hastanemizde yatarak tedavi gören emekli öğretmenlerimiz Meryem Uzel ve Nihat Uzel’i ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladılar. Öğretmenlerimiz de ziyaretlerimizden dolayı memnuniyetlerini ve duygularını dile getirdiler.