Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi
09 Ocak 2023

Bakanlığımız tarafından düzenlenen ve bu yıl sekizincisi yapılan “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi” 14-17 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

“Sağlıkta Kalite ile Geleceği Tasarlamak” ana temasıyla gerçekleşen kongrede, geleceğin sağlık ve kalitesini merkeze alarak, sağlıkta performans ve kalite ile ilgili güncel gelişmeler, deneyimler ve yenilikçi yaklaşımların paylaşılması, sağlık alanında çalışanların iletişim ve iş birliğinin artırılması ile Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi’nin gelişimine katkıda bulunma hedeflenmiştir.

Zengin bilimsel içeriği olan kongrede, ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının, sağlık yöneticilerinin, kamu ve özel sağlık kurumları temsilcileri katılmışlardır. Kongrede Kayseri Şehir Hastanesini temsilen  Başhekim Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Başhekim Yardımcısı  Uzm. Dr. Ahmet CEYLAN,  Kayseri ŞEHİR Hastanesi Kalite Direktörü Fatma YEŞİL ve Hastane Kalite Koordinatörlüğü çalışanları ayrıca  anestezi teknikeri Emre EBEM ve Gökmen ATABEY’in  hazırladığı poster sergilenmiştir. Kayseri Şehir Hastanesi tanıtım standı kongre boyunca yoğun ilgi görmüştür.

• 3.JPG
  • 5.JPG