Hasta ve Hekim için Güvenli Kan Transfüzyonu Sempozyumu Gerçekleşti.
09 Ocak 2023

Bakanlığımız, Türk Kan Vakfı, Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği koordinasyonda düzenlenen sempozyum,  müdürlüğümüz ve hastanemiz ev sahipliğinde 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Hasta ve Hekim için Güvenli Kan Tranfüzyonu Sempozyumuna; Bakanlığımız Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kan ve Kan Ürünleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Himmet Durgut, İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cengiz Çavumirza, Başkan Yardımcısı Dr. Figen Gürbeden, Hastanemiz Başhekim Yardımcıları, İzmir, İstanbul, Bursa illerinden Akademisyenler ve ilimizde görev yapan  hekimler katılım sağladılar.

Sempozyum sonunda tüm katılımcılara Bakanlığımız tarafından düzenlenen katılım belgeleri taktim edildi.