Hastanemizde "Hemodiyalizde Güncel Tedavi Yaklaşımları ve Katater Enfeksiyonları" sempozyumu gerçekleştirildi.
31 Ocak 2023

Programa Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Başhekim Yardımcımız Doç.Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu başta olmak üzere şehir hastanesi, devlet hastanesi, ilçe hastaneleri, özel hastaneler ve diyaliz merkezlerinden katılım sağlandı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın'ın açış konuşmalarıyla başlayan programda, hastanemiz Nefroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ali İhsan Günal, "Hemodiyaliz Kalıcı Katater Enfeksiyonlarının Nedenleri, Hemodiyaliz Kalıcı Katater Enfeksiyonlarının Önlenmesi ve Tedavi Yaklaşımları" konulu sunumlarını gerçekleştirdi. İkinci olarak Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Esma Eryılmaz Eren, "Katater Bakımı, Aseptik Teknikler, El Hijyeni" konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Son olarak hastanemiz Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Demir'in" Hemodiyalizde Güncel Tedavi Yaklaşımları" konulu sunumlarıyla program sona erdi.