Hastanemizde "Temel Düzey İstatistik ve Tez Yazma" Eğitimi Gerçekleştirildi.
31 Ocak 2023

Kayseri Tabip Odası ve Hastanemiz işbirliğinde hazırlanan "Temel Düzey İstatistik ve Tez Yazma" eğitimi, Hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan, Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu, ERÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Tabip Odası Eski Başkanı Prof. Dr. İ. Suat Öktem, Erciyes Üniversitesi ve Şehir Hastanesi hekimleri katılım sağladılar.

ERÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İ. Suat Öktem'in tecrübe paylaşımlarıyla başlayan program, SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik'in açış konuşmalarıyla devam etti. Ardından kürsüye çıkan Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan'ın oturumu başlatmasıyla; Dr. Öğretim Üyesi Naci Murat'ın "Teze başlamadan önce istatistik bakış açısı ile çalışma planlama", Doç. Dr. Mehmet Fatih Yetkin'in "Tez yazımına genel bakış ve Endnote ile referans düzenleme" ve yeniden Dr. Öğretim Üyesi Naci Murat'ın "Tez içinde gerekli temel düzeyde istatistik ve örnek veri seti ile interaktif istatistik analiz" konulu sunumlarının ardından sona erdi.