Hastanemizde "Trakeal Stenoz Sempozyumu" Gerçekleştirildi.
07 Mart 2023

Hastanemiz Göğüs Cerrahisi Kliniği tarafından düzenlenen "Trakeal Stenoz Sempozyumu" Hastanemiz Başhekimlik Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Trakeal-Stenoz-ic.jpg

Programa SBÜ Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya, SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu ve Hastanemiz hekimleri katılım sağladılar.

Programın açış konuşmalarını gerçekleştiren Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu, "Hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin yanında eğitim faaliyetlerini de hastane yönetimi olarak çok önemsiyoruz, son altı aylık dönemde birçok kliniğimizle sempozyum düzenledik, düzenlemeye devam da edeceğiz, bilime olan katkılarından dolayı tüm hocalarıma ve değerli meslektaşlarıma teşekkürü borç bilirim" dedi. Ardından kürsüye çıkan SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik'in hoşgeldiniz konuşmalarıyla program devam etti.

SBÜ Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya ve beraberinde Doç. Dr. Mehmet Akif Tezcan ile Doç. Dr. Bayram Metin'in oturumu başlatmasıyla; Op. Dr. Mehmet Akif Ekici'nin "Trakeal stenozun tarihçesi ve anatomisi", Doç. Dr. Çiğdem Kantekin'in "Trakea girişimlerinde anestezi uygulamaları ve zorlukları", Dr. Zühal Özer Şimşek'in "Benign/Malign trakeal stenozlarda endoskopik yaklaşımlar", Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy'un "Benign/Malign trakeal stenozlarda cerrahi yaklaşımlar" konulu sunumları ile sempozyum tamamlandı.

Katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından ise program sona erdi.