Hastanemizde "Petkoz Derneği Anadolu Toplantıları" Gerçekleştirildi.
07 Mart 2023

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum  Kliniği ile Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen "Petkoz Derneği Anadolu Toplantıları Kapsamında Kozmetik Jinekoloji Toplantısı", Hastanemiz Başhekimlik Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programa SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Hüseyin Aksoy, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Seda Şahin Aker, PETKOZ Derneği Başkanı Doç. Dr. Ozan Doğan, Hastanemizden ve diğer merkezlerden hekimler katılım sağladılar.

Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Seda Şahin Aker'in açış konuşmalarıyla başlayan program, SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik'in hoşgeldiniz konuşmalarıyla devam etti.
Konuşmaların ardından birinci oturum Doç. Dr. Hüseyin Aksoy ve TJOD Kayseri Şube Başkanı Op. Dr. Münevver Tuncel'in başkanlığında başlarken, ikinci oturum Doç. Dr. Seda Şahin Aker ve Dr. Öğr. Üyesi Eser Ağar başkanlığında devam etti. Doç. Dr. İlknur Çöl Madendağ ile Doç. Dr. Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleşen üçüncü oturumun sonunda katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından program sona erdi.