05 Nisan 2022

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ VE KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ BİLİMSEL İŞBİRLİĞİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü ile birlikte Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin ortaklaşa yürüttüğü; “Tek Taraflı Total Diz Artroplastisi sonrası verilen Multidisipliner Evde Bakım Hizmetinin Etkinliğinin Değerlendirilmesi” isimli projesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi fonu ile yürütülmeye hak kazanmıştır.

ARAŞTIRMACILAR;

Kayseri Şehir Hastanesi                                                               Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

(Ortopedi ve Travmatoloji)                                                            (Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü)

Op. Dr. Kaan GÜRBÜZ                                                                 Dr. Öğretim Üyesi Zeliha KAYA ERTEN