Haftalık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
07 Ağustos 2019

Hastanemizde Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK Başkanlığında Haftalık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Hastanemiz VİP toplantı salonunda başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK başkanlığında, “Hastanemiz işleyişi hakkında verimliliğimizi daha da artırabilmek adına yapılabilecekler” konulu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya hastanemiz başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcıları olmak üzere bütün idarecilerimiz katıldı. Toplantıda; hastane idarecilerimiz sorumluluk alanları hakkında etkinliğimizi ve verimimizi artırabilecek görüşlerini bildirdiler. Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda, hastane idarecilerimiz karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.