Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlanmıştır
22 Temmuz 2024

Hastanemiz tarafından 3 Haziran -22 Temmuz 2024 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlanmıştır.
Ülkemiz genelinden kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilen eğitim programının sonunda; sertifika almaya hak kazanan 12 kursiyere belgeleri Başhekim Yardımcımız Dr. Öğrt. Üyesi Oğuzhan Bol ve Hastane Yöneticileri tarafından taktim edildi.

• Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı' başarıyla tamamlanmıştır.
  • Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlanmıştır.