Kayseri Şehir Hastanesi'nde Açılış Öncesi Son Provalar
01 Eylül 2021

Kayseri Şehir Hastanemizde açılışı öncesi Üroloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Klinikleri ile Yetişkin Acil ve Acil Ambulans Girişi Simülasyon uygulamaları gerçekleştirildi.

KHGM Daire Başkanları Sayit Çelebi, İl Sağlık Müd. Dr. Öğr. Üyesi Ali Ramazan Benli, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, YDA Kayseri Şehir Hastanesi Koordinatörü Op.Dr.Mehmet Akif Yücel ve Sağlık Personellerimizin de katılımıyla gerçekleşen simülasyonlar Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik tarafından bizzat test edildi.

Başarılı bir şekilde sona eren simülasyonlarda Şehir Hastanesinin artık hasta kabulüne hazır olduğu görüldü. Simülasyon çalışmalarının açılışa kadar süreceği bildirildi.

• ao1.jpg
  • ao10.jpg