Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan Ziyaret
07 Ağustos 2019

Kayseri Şehir Hastanesi’ne son inceleme ve değerlendirmeleri yapmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ, Kayseri Milletvekili İsmail TAMER , Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa ELİTAŞ,Kayseri Milletvekili Hülya NERGİS, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK, Kayseri Valisi Süleyman KAMÇI, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Ramazan BENLİ, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.İlhami ÇELİK ve YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ARSLAN ve ekibi katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ÖZHASEKİ ‘’Büyük devlet olmak büyük planlamalar gerektirir. Burayı seçerken çevre illerden gelecek olan insanlarımızı da düşündük. Bir aksama olmaması için herkes üzerine düşeni yapacaktır. Büyükşehir belediyesi kavşak ve yolları düzenleyerek almış olduğu metrobüs ve raylı sistem güzergahlarını birleştirerek, buraya ulaşımı kolaylaştıracak, 5 Mayıs 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Binali YILDIRIM’ın da katılımıyla Kayseri Şehir Hastanemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Altını çizerek söylüyorum vatandaşın sağlık hizmeti alımında hiçbir aksama olmadan hem Şehir Hastanesi’nde hem de Devlet Hastanesinde sağlık hizmeti almaya devam edecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. ‘’ dedi.

Ziyarette konuşan Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Ramazan BENLİ ‘’3 Mayıs’ta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 6 Mayısta Dahili Birimler, 12 Mayısta Cerrahi Birimler, 13 Mayısta Yoğunbakım ve Acil Servisler sonrasında Yenidoğan Yoğunbakım Servisleriyle taşınma süreci tamamlanacaktır. Hizmetin aksamadan devam etmesi için Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastanesi’nde 150 yatak , Merkez Hastane’de 100 Yatak, Seyid Burhanettin Ek Hizmet Binası’nda 50 yatakla ve ayrıca Merkez Hastanede 18 poliklinikle hizmet verilecek’’diye açıklama yaptı.