Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Dönemi 2. Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
07 Ağustos 2019

Hastanemizin açılışından buyana 6 aylık bir süreyi geride bırakmış bulunmaktayız. Bu minvalde “İşletme Dönemi 2. Koordinasyon Toplantısı” 23 Kasım 2018 tarihinde Hastanemiz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Başkanlığını İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin yaptığı, Kayseri Milletvekili Op.Dr.İsmail Tamer’in de ziyaret ettiği Koordinasyon toplantısına, Bakanlığımız Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Özer, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik, YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ATM Sağlık Direktörü Elif Sözer, İl Sağlık Müdürlüğü, Şehir Hastanesi ve şirket yöneticileri katıldı.

Yaklaşık 5 saat süren toplantıda; Hastanemizin hizmet sürecine ilişkin sunumlar yapılarak işleyiş, sağlık hizmetlerinin sunum ve kalitesini arttırmaya yönelik faaliyetler gibi birçok konu hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Kayseri Şehir Hastanesi’nde gün geçtikçe poliklinik müracaat ve ameliyat sayılarının arttığı göz önüne alınarak verilen hizmetin aksamadan kaliteli ve hızlı bir şekilde verilmesi için önleyici kararlar alındı.