Sağlık Hizmetlerinde Kamu Özel İşbirliği Modeli’’ isimli TR72/18/TD/0003 ORAN Projesi
01 Eylül 2021

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı Mayıs- Haziran döneminde başarılı bulunan projeler arasında yer alan ‘‘Sağlık Hizmetlerinde Kamu Özel İşbirliği Modeli’’ isimli TR72/18/TD/0003 referans no ile destek almaya hak kazanan eğitim projemizin kapanışı İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ, Hastanemiz Başhekim vekili Uzm. Dr. Halit BAYKAN ve hastanemiz idarecilerinin yoğun katılımları ile gerçekleşmiştir.

Programda, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ ve Hastanemiz Başhekim vekili Uzm. Dr. Halit Baykan tarafından, Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Hocaları Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen EROĞLU DURKAL ve Dr. Öğr. Üyesi Aynur HASOĞLU’ na vermiş oldukları emekleri için teşekkür konuşmalarının ardından çiçekleri takdim edildi. Katılımcılara sertifikaları verildi ve Çekilen toplu fotoğraf ile program son buldu.