Kronik Yara Bakım ve Diyabetik Ayak Polikliniği Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021

Kronik Yara Bakım ve Diyabetik Ayak Polikliniği

DİYABET; yaşam boyu süren, sürekli kontrol gerektiren ve bir çok organı etkileyen bir hastalıktır!

Kronik Yara Bakım ve Diyabetik Ayak Polikliniği, diyabete ve diğer sebeplere  bağlı olarak gelişmiş yaraları olan hastaların uzun süre takip ve tedavilerinin yapıldığı bölümdür.

Diyabetik ayak ve kronik yara enfeksiyonlarında erken tanı ve tedavinin, mortalite ve morbidite üzerine olumlu etkisi vardır. Ciddi iş gücü kaybı ve uzun süreli hasta yatışına sebep olan bu durumda hastaların tanı ve tedavi süreçleri planlanmalı, multidisipliner yaklaşımla tedavi süreci takip altına alınmalıdır.

Diyabetik ayak polikliniğimiz Genel Hastane binası giriş katında P5 koridorunda, Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün hizmet vermektedir.