06 Aralık 2023

Hastanemiz Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Ertuğrul KEKLİK, Ecz. Cem ŞİMŞEK Uzm. Dr. Yasemin DOĞAN Uzm. Dr. Kamil DEVECİ ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan BOL tarafından Hastanemizde tedavisi devam eden depremzede çocuklarımıza moral ziyareti gerçekleştirildi.
Serviste özveri ile görev yapan bütün arkadaşları tebrik eden ekip, hasta yakınlarının sıkıntıları ile yakından ilgilendi.
Asrın felaketi kabul edilen bu acı olayın, yavrularımızın üzerinde bıraktığı hem fiziksel hem de psikolojik hasarı minimalize etmek için Devletimizin ve Bakanlığımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini dile getirdiler.

• Başhekim Yardımcılarımızdan hastanemizde tedavisi devam eden depremzede hastalarımıza anlamlı ziyaret.