Hastanemizde 2023 Yılı Enerji Verimliliği Toplantısı Gerçekleştirildi.
27 Aralık 2023

Bakanlığımız tasarruf eylemleri kapsamında Hastanemizde gerçekleştirilen planlamalar ve çalışmalar sonrasında enerji verimliliği toplantısı; İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın Başkanlığında, Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu, Teknik Hizmetler Müdürümüz Yüksek Mühendis Emre Çelikzencir,  ATM Sağlık Grup Direktörü Mehmet Kestiroğlu ile İdare ve Şirket teknik personellerinin de katılımlarıyla 26.12.2023 tarihinde Başhekimlik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, Hastane genelinde İdare ve Şirket teknik müdürlüklerince yapılan ortak hizmetlerle hastanemizin enerji yönetim ve tasarruf tedbirleri çalışmaları doğrultusunda 2023 yılında otomasyon (Aydınlatma, İklimlendirme, Su, Mekanik Sistemler vb.) senaryolarında revizyonlar ve iyileştirmeler yapılmıştır. Gerçekleştirilen eylemler sonucunda otomasyon sistemlerinde 92.500.000 TL tasarruf elde edildiği belirtilerek 2024 yılı için yeni tasarruf eylemleri ile ilgili planlamalar yapılmıştır.

• 2023 Yılı Enerji Verimliliği Toplantısı Gerçekleştirildi.