26 Eylül 2024

Hastanemiz Eğitim Birimi tarafından hasta yaşam kalitesini yükseltmek, hasta yakınları ile sağlık personelimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla Palyatif Bakım Merkezi Multidisipliner Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

Palyatif Bakım Merkezi Sorumlu Hekimi Doç.Dr. Deniz Avcı, Uzm. Dr. Osman Başpınar öncülüğünde düzenlenen toplantıya palyatif bakım merkezi sorumlu hemşireleri ve multidisipliner ekip sorumluları, merkezde hizmet veren; hemşirelerimiz, psikologlarımız, sosyal hizmet uzmanlarımız, manevi destek uzmanlarımız, diyetisyenlerimiz ve fizyoterapistlerimiz sunumlarıyla katılım sağladılar.

Toplantıda disiplinler arası işbirliğiyle hastalarımızın tedavi ve bakım kalitelerinin artırılmasına yönelik değerlendirmeler ve ileriye yönelik çalışmalar yapıldı.

• Hastanemizde Palyatif Bakım Merkezi Multidisipliner Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi.